Controale şi sfaturi anti hoţi pe Ştrandul Neptun din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii arădeni au decis să efectueze acţiuni de prevenire a jafurilor, furturilor şi a altor incidente la Ştrandul Neptun, mai ales că acum, în plin sezon e una dintre cele mai aglomerate zone din oraş.

Poliţiştii arădeni au plecat la ştrand şi au distribuit materiale conţinând sfaturi preventive arădenilor veniţi să-şi petreacă timpul liber în incinta acestuia. Aceştia au fost sfătuiţi să fie mai atenţi la bunurile lăsate pe plajă, să nu se afişeze cu obiec¬te de valoare, fiind avertizaţi asupra faptului că hoţii vânează orice clipă de neatenţie.

Una dintre ţintele predilecte ale hoţilor sunt căsuţele din incvinta ştrandului,aşa că poliţiştii au stat de vorbă şi cu proprietarii şi chiriaşii căsuţelor şi le-au sugerat să nu îşi mai lase obiecte de valoare în interiorul acestora sau prin curţi şi să le asigure cu grilaje metalice.

Acestora li s-a explicat şi faptul că hoţii fură obiecte pe care le pot transporta şi valorifica cât mai ușor. În cazul în care proprietarii nu au fost găsiţi, acestora li s-au lăsat fluturaşi cu sfaturi preventive în cutii poştale, garduri sau pe terase pentru a fi găsite şi citite.

„Siguranţa cetăţenilor, grav afectată prin încălcarea proprietăţii, rămâne şi în continuare o prioritate a poliţiştilor arădeni, care vor continua atât cu activităţile preventive, cât şi cu cele de combatere”, a declarat Ovidiu Liber, locţiitor purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite