Arădenii de la CSU MVT le-au dat o lecţie de rugby timişorenilor de la RCM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa antrenată de Ovidiu Şerban a obţinut prima victorie din aceastã fazã a competiţiei impunându-se în faţa timişorenilor cu 53-20, la pauză 22-13.

CSU MVT Aurel Vlaicu a jucat astăzi pe terenul din Sânicolau Mic, partida din cadrul etapei a treia a play-off-ului contra RCM Timişoara. A fost un meci disputat, dar fără durităţi, în ciuda faptului că se cunoaşte rivalitatea în sport dintre Arad şi Timişoara. Pe tot parcursul meciului, arădenii au fost la cârma jocului şi la pauză au menţinut un avantaj minim, 22-13. După pauză, arădenii au forţat putin şi au dos scorul la un neverosimil 53-20. Astăzi arădenii le-au predat o lecţie de rugby timişorenilor. De remarcat forma bună a lui Fercu care a marcat trei eseuri.


 
 “Este o înfrângere greu de digerat pentru că nicio echipă din cele patru mari din campionat nu ne-au marcat aşa de multe puncte câte am primit astăzi. Trebuie să încercăm de acum să lucrăm mai mult la apărare” ,a recunoscut Cosmin Cioriciu, antrenor RCM Timişoara
 
“Eu nu fac rugby ca să am orgolii locale cu Timişoara, Baia Mare sau Oradea. Eu vreau să construiesc o echipă de rugby şi mai am mult de lucru. Eu ştiu un lucru clar şi sigur-locul unu, altceva nu există” ,a declarat la rândul său  Ovidiu Şerban, antrenor  CSU MVT Aurel Vlaicu Arad.

image
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite