Șantierul deschis în centrul vechi al Aradului impune restricții de circulație rutieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe străzi din centrul vechi al Aradului sunt supuse restricțiilor de circulație în următoarea perioadă datorită lucrărilor de reabilitare a acelei zone. Pe unele dintre acestea se instituie sensuri unice pe perioada lucrărilor.

Astfel se instituie sensuri unice pe următoarele străzi: Ceaikovski, sens unic de la str. Kogălniceanu spre Al. Gavra (fostă Roza Luxemburg); pe str. Al. Gavra (fostă Roza Luxemburg), sens unic de la Ceaikovski spre Ac. Teologică; pe str. Ac. Teologică, sens  unic de la Al. Gavra spre Sava Tekelia (fostă Agrișelor); pe str. Sava Tekelia (fostă Agrișelor), sens unic de la Ac. Teologică spre Ciocârliei.

De asemenea, transportul în comun este și el afectat, linia 4 b va circula pe traseul Făt- Frumos – Căpitan Ignat – Biserica Sârbească, la un interval de 10 minute în orele de vârf, respectiv 16 minute în restul perioadei, inclusiv în zilele de sărbătoare. Linia 2 se suspendă, iar între Piața Romană și Biserica Sârbească va circula, pe strada Dornei, un singur tramvai, pe ambele sensuri, care va asigura legătura cu linia 4b. Pe acest tronson vor exista două stații: una la capătul străzii Dornei (colț cu Piața Sârbească) și una pe strada Mucius Scaevola (colț cu Preparandiei).



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite