Final de lucrări la modernizarea a 60 km străzi fără îmbrăcăminţi moderne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul lunii iunie se încheie reabilitarea reţelei stradale fără îmbrăcăminţi moderne din cartierul Grădişte, cel mai mare lot din cadrul proiectului „Reabilitare străzi fără îmbrăcăminţi moderne în cartierele Grădişte, Subcetate, Micălaca” început în anul 2008. 

Lucrările de modernizare a 53 de străzi din cartierul Grădişte au fost executate de Asociaţia S.C. I.C.I.M. Arad S.A. – R.A.D.M. Arad. ”Urmare a evaluărilor reprezentanţilor Primăriei pe parcursul execuţiei lucrărilor şi a sesizărilor primite de la cetăţeni, în prezent se monitorizează modul în care constructorii remediază deficienţele constatate, iar recepţia finală a lucrărilor se va face după încheierea acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Corina Drăghici.

În cadrul acestui amplu proiect, primul cartier finalizat a fost Subcetate cu 13 străzi, care a fost  recepţionat în luna iulie 2009 iar lucrările de modernizare a 14 străzi de pământ din Micălaca s-au încheiat în această primăvară. În aceste două cartiere, lucrările au fost contractate de compania maghiară Hódmezővásárhelyi Útépítő.

Investiţia „Reabilitare străzi fără îmbrăcăminţi moderne” a avut în vedere  reabilitarea a peste 60 de km de reţea stradală în cele trei cartiere, prin asfaltarea carosabilului şi realizarea sistemului de scurgere pentru apele pluviale, modernizarea trotuarelor şi spaţiilor verzi adiacente. Proiectul a fost în valoare de aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţat de la bugetul local.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite