Primăria Municipiului Arad spală străzile pentru curăţenia de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Străzile din Arad vor fi spălate de către angajaţii firmei de salubrizare
Străzile din Arad vor fi spălate de către angajaţii firmei de salubrizare

Municipalitatea arădeană a anunţat astăzi că în cadrul campaniei de curăţenie de primăvară, unele străzi din oraş vor beneficia şi de spălare după un program bine stabilit.

Astfel, în perioada 29-31 martie vor avea loc acţiuni de spălare a carosabilului pe principale artere de circulaţie din municipiu.
”Activităţile se desfăşoară în cadrul Curăţeniei de Primăvară, pentru salubrizarea stradală şi combaterea prafului”, a explicat purtătorul de cuvânt al primăriei, Corina Drăghici.

Pentru a permite interveţia eficientă a utilajelor SC POLARIS M HOLDING, deţinătorii de autovehicule sunt rugaţi să nu parcheze autovehiculele pe timpul nopţii pe străzile care sunt programate  pentru spălare.


Programul în această săptămână se desfăşoară după cum urmează:  29 martie, între orele 23:00 – 04:00 : Calea Aurel Vlaicu (sensul de circulaţie de la intrarea în oraş spre Gară) şi Calea Victoriei;  marţi, 30 martie, între orele 23:00 – 04:00: str.Cocorilor şi str.Pădurii, pe ambele sensuri de circulaţie iar miercuri, 31 martie, între orele 23:00 – 04:00: str.Conduraşilor şi str. Andrei Şaguna, pe ambele sensuri de circulaţie.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite