Arad: Doi moldoveni au plecat spre Ungaria cu acte de identitate false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat două persoane din Republica Moldova care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria folosindu-se de acte de identitate false.

În această dimineață la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, pe sensul de ieşire din ţară călătorind cu trenul internaţional Rapid „Dacia”, care circulă pe relaţia Bucureşti Nord – Viena, s-au prezentat două persoane de sex masculin care s-au legitimat cu cărţi de identitate româneşti.

”Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că documentele de identitate prezentate spre verificări nu conţin elementele specifice actelor originale, fiind false”, a declarat Mihaela Leș, purtător de cuvânt IJPF Arad.

În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbaţii sunt din Republica Moldova şi se numesc Vasile B., în vârstă de 26 ani şi Igor B., în vârstă de 22 ani. Cei doi au declarat că au obţinut documentele de identitate prezentate de la o persoană necunoscută în Republica Moldova şi intenţionau să ajungă într-o ţară din Vestul Europei. Au recurs la această metodă pentru că nu posedau viză pentru Spaţiul Schengen.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite