Un autoturism furat în 2006 din Italia a fost depistat la Arad, la Vama Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de frontieră estimează că zeci de doamne vor avea drum prin zonă de 8 martie
Poliţiştii de frontieră estimează că zeci de doamne vor avea drum prin zonă de 8 martie

O maşină VW Saran, ce figura ca fiind furată din Italia a fost depistată ieri de către poliţiştii de frontieră arădeni la vama Nădlac cu numere de înmatriculare sârbeşti.

La vama Nădlac s-a prezentat ieri seară cetăţeanul român Virgil N., în vârstă de 28 ani la volanul unui autoturism VW Saran cu numere de înmatriculare sârbeşti.

”La controlul de frontieră bărbatul a prezentat un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Serbia şi cartea verde a autoturismului în care era trecut un alt număr de înmatriculare, diferit faţă de cel de pe talon”,a  declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Arad, Ioan Mareş. .
Acesta a mai adăugat că poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la modul atipic de completare al documentelor autoturismului precum şi prezenţa unor urme de radiere chimică pe talonul prezentat la control.

În urma verificărilor s-a constatat  că maşina figura ca fiind furată de la data de 28.10.2006 din Italia.
”Verificăm în prezent şi prin Biroul Naţional Interpol autenticitatea certificatului de înmatriculare, eliberat de autorităţile sârbeşti”, a mai explicat Mareş.

Bărbatul aflat la volan a declarat că nu ştia că autovehiculul este furat şi că a cumpărat recent maşina de la un cetăţean sârb contra sumei de 9000 euro.

Poliţiştii de frontieră arădeni continuă cercetările, iar până la finalizarea anchetei, autoturismul a fost indisponibilizat la Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite