O femeie din Republica Moldova și-a cumpărat o identitate falsă cu 500 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii de frontieră arădeni au descoperit falsul
Polițiștii de frontieră arădeni au descoperit falsul

Aceasta a fost prinsă de către polițiștii de frontieră de la vama Turnu când a încercat să iasă din țară cu o carte de identitate falsă pe care a declarat că a cumpărat-o cu 500 de euro.

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană din Republica Moldova care a încercat să iasă ilegal din ţară azi noapte prezentând la controlul de frontieră un document de identitate fals.

Femeia, în vârstă de 28 de ani s-a prezentat la vama Turnu pe sensul de ieşire din ţară și s-a legitimat la controlul de frontieră cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din România.

Cu ocazia efectuării controlului documentului de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat este fals total.
 ”Viorica S., în vârstă de 28 de ani din Republica Moldova a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din România l-a obţinut de la o persoană necunoscută, contra sumei de 500 euro în Republica Moldova. Femeia vroia să ajungă în Italia şi a recurs la această metodă deoarece nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen”, a declarat Mihaela Leș, purtător de cuvânt al IJPF Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite