Dorul de mamă a făcut-o pe o minoră să încerce să treacă ilegal graniţa în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră de 16 ani din România a fost prinsă de poliţiştii de frontieră de la vama Nădlac încercând să treacă graniţa în Ungaria cu buletinul cumnatei ei.

Minora s-a prezentat la Punct de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară şi s-a legitimat la controlul de frontieră cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din România.

”Comparând fizionomia persoanei cu cea din fotografia aplicată în documentul de trecere a frontierei, prin metoda portretului vorbit, s-a stabilit faptul că documentul prezentat aparţine altei persoane”, a declarat Ion Mareş, purtător de cuvânt IJPF Arad.

Din declaraţia persoanei şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că aceasta este din România şi se numeşte I.L., în vârstă de 16 ani.
I.L. a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din România aparţine cumnatei sale şi a fost luat de la cumnata sa, fără ştirea acesteia. A recurs la această deoarece dorea să ajungă la mama sa în R. Ungaria şi nu deţinea împuternicirea ambilor părinţilor de a călători în străinătate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite