Un marocan şi un turc au vrut să treacă vama în Ungaria cu acte false

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de frontieră au depistat la verificări falsurile
Poliţiştii de frontieră au depistat la verificări falsurile

Cei doi au prezentat la controlul de frontieră acte de identitate false. Ambii bărbaţi călătoreau cu mijloace de transport internaţionale în acest sfârşit de săptămână.

Othman S., un marocan de 31 de ani s-a prezentat la vama Turnu şi s-a legitimat cu un permis de şedere italian. Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că documentul de identitate prezentat spre verificări nu conţine elementele de identitate specifice actului original, fiind fals.

Bărbatul a declarat că a cumpărat documentul de identitate fals de la un conaţional, cu suma de 100 de euro, şi intenţiona să ajungă într-o ţară din vestul Europei.

Cel de-al doilea bărbat prins cu acte ilegale la frontieră a încercat să iasă din ţară pe la vama Nădlac călătorind ca pasager într-un mijloc de transport internaţional. Acesta s-a legitimat cu o carte de identitate bulgărească.

Cercetările au scos la iveală faptul că este vorba despre Murat O., în vârstă de 34 ani, cetăţean turc. Bărbatul a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din ţară a fost obţinut în Turcia, de la o persoană necunoscută în schimbul sumei de 200 euro.

”Acesta dorea să ajungă în Germania şi a recurs la această metodă deoarece nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen”, a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt IJPF Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite