Taxele pentru obţinerea unui paşaport pot fi achitate de arădeni doar la CEC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu data de 1 iulie, ghişeul unic din cadrul  Serviciului pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor se va desfiinţa iar taxele pentru paşaport se vor putea plăti doar la CEC.

De la  1 iulie 2010 s-a încheiat un acord între Trezorerie şi CEC Bank, pe de-o parte, şi  Prefectura Arad şi Serviciul pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor, pe de altă parte, acord conform căruia  încasarea taxelor consulare şi a tarifului suplimentar pentru eliberarea paşaportului în regim de urgenţă, respectiv electronic, se poate efectua  în orice unitate CEC Bank.


Ghişeul unic de pe strada Vicenţiu Babeş se va închide începând cu această dată. „Dacă  până acum pentru achitarea taxelelor consulare şi  a tarifului suplimentar  pentru paşaport cetăţenii erau nevoiţi să facă mai multe drumuri, prin încheierea acestui acord vor putea să se prezinte  doar la CEC Bank. Am făcut acest demers pentru a elimina din timpul de aşteptare şi de a nu-i mai pune pe arădeni să achite taxele   atât la Trezorerie, cât şi la CEC ”, a declarat subprefectul Levente Horvath.


Unitatea CEC Bank de pe strada Horia, cea mai apropiată de sediul serviciului paşapoarte, este deschisă în intervalul 8.30-16.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite