VIDEO: Un motocilcist arădean a scăpat după ce a zburat câteva zeci de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar norocul a făcut ca tânărul Claudiu Tudorache,de 28 de ani,un motociclist arădean să scape ca prin minune cu doar câteva escoriaţii după ce a zburat ieri după masă de pe motor.

Tânărul se întorcea de la Pădurea Ceala spre oraş, după ce îşi petrecuse ziua cu prietenii la grătar. Acesta se deplasa pe contrasens cu viteză mare, conform declaraţiilor martorilor şi la un moment dat s-a iybit de un autoturism care circula regulamentar pe acest drum.

”L-am văzut că venea cu viteză şi am tras de volan să îi fac loc când s-a băgat în noi din spate”, povesteşte îngrozit şoferul.

Norocul lui Claudiu Tudorache a fost că în momentul impactului acesta a zburat de pe motor şi a căzut pe câmpul din apropierea drumului ce leagă oraşul de Pădurea Ceala.

Tânărula fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au constata cu surprindere că a suferit doar câteva hematoame şi escoriaţii. De altfel, în această dimineaţă motociclistul a şi fost externat.

Poliţiştii veniţi aseară la faţa locului  i-au verificat cu etilotestul pe toţi cei implicaţi şi s-a dovedit că nici unul nu consumase băuturi alcoolice. Circulaţia rutieră a fost întreruptă aproape o oră în zonă până la efectuarea măsurătorilor.  

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite