Pasajele de pe centura Aradului ar putea fi date în lucru până la jumătatea lui august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin aceasta este intenţia Ministerului Transporturilor care şi-a propus să finalizeze toate procedurile şi să semneze contractele de execuţie până la data de 16 august.

Ministerul Transporturilor a finalizat calendarul procedurilor care vor duce la construirea celor două pasaje des mediatizate, care ar duce la fluidizarea traficului pe centura oraşului Arad.


„Am întocmit un calendar exact, avem fondurile necesare şi singurul lucru care ar putea perturba acest calendar este perioada eventualelor contestaţii. Nu sunt împotriva contestaţiilor, dar există uneori firme care dau dovadă de rea voinţă şi întârzie cu bună ştiinţă calendarul lucrărilor”, a declarat Eusebiu Pistru, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, confirmând astfel începerea în acest an a lucrărilor pentru construirea celor două pasaje.


Astfel, calendarul asumat de minister prevede ca procedura de atribuire pentru pasajul  denivelat pe Centura Arad la intersecţie cu drumul către Şiria să fie finalizată până în data de şapte august, iar contractul de execuţie să fie semnat în data de nouă august.


Cel de-al doilea pasaj, cel de la intresecţia cu drumul judeţean ce duce dinspre Arad spre Curtici, ar urma să fie licitat până în 14 iulie, iar după o lună, termen în care se pot analiza contestaţiile,în data de 16 august să fie semnat contractul de execuţie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite