Un tânăr de 24 de ani a vrut să intre în ţară cu o maşină cu numere false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta s-a prezentat aseară la vama Nădlac la volanul unui Opel Astra având numere de înmatriculare care aparţinea altui autovehicul. A fost reţinut de poliţiştii de frontieră care continuă cercetările.

Cosmin V., în vârstă de 24 de ani s-a prezentat azi noapte la vama Nădlac la volanul unui autovehicul, marca „Opel Astra”, înmatriculat în România.


”La controlul de frontieră efectuat de lucrătorii noştrii, având suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare prezentat şi autoturismul în cauză, s-a efectuat o cercetare a acestuia. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul are o altă serie de saşiu pansonată pe caroserie decât cea înscrisă în certificatul de înmatriculare şi plăcuţele de înmatriculare aparţinând altui autovehicul” a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie de Frontieră Arad.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că autoturismul în cauză nu-i aparţine şi că l-a împrumutat de la un conaţional în Anglia pentru a de întoarce acasă. Cosmin V. a mai explicat că nu ştia despre faptul că autoturismul nu are aceeaşi serie pansonată pe caroserie şi înscrisă în certificatul de înmatriculare şi faptul că plăcuţele de înmatriculare aparţinând altui autovehicul.

”Poliţiştii de fontieră arădeni continuă cercetările pentru a stabili modul în care autoturismul a ajuns până la frontiera română şi dacă persoana aflată la volanul acestuia are sau nu legături cu reţelele de traficanţi de maşini”, a mai declarat Mihaela Leş.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite