Sute de arădeni au plecat într-un marș al disperării prin centrul Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1000 de arădeni, membrii ai celor mai importante confederații sindicale din Arad, alături de pensionari și reprezentanți ai unor asociații civice, au plecat în urmă cu câteva minute într-un marș de protest prin centrul Aradului.

Cel mai mare marș de acest gen organizat vreodată în Arad a adunat sute de angajați din administrația locală, din sistemul sanitar, învățământ dar și din mediul privat. Lor li s-au alăturat reprezentanți ai pensionarilor și ai mai multor asociații civice sau profesionale locale.


Marșul a pornit din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Arad și continuă pe Bulevardul Revoluției spre platoul din fața Palatului Administrativ. De altfel, sindicaliștii au dorit inițial ca acest protest să aibă loc acolo, dar primăria a refuzat să dea aprobare pentru acea locație, astfel că protestatarii se vor întoarce spre Casa Sindicatelor tot prin zona centrală a orașului.


Coloana de manifestanți este însoțită de zeci de polițiști și jandarmi, dar și de agenți ai poliției comunitare.

Ora 16.00

Conform programului, manifestația a ajuns înapoi la punctul de plecare în jurul orei 16.00. Pe tot parcursul marșului nu s-au înregistrat incidente.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite