Arădenii sunt invitaţi astăzi să citească şi să doneze cărţi în parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul ”Lecturi urbane”, derulat până acum în 20 de oraşe din întreaga ţară, aunge astăzi la Arad. La ora 15.00, arădenii pasonaţi de lectură sunt invitaţi în Parcul Eminescu.

Este prima ediţie arădeană a aestui proiect iar cei care doresc vor putea face donaţii de carte sau vor putea veni doar pentru a răsfoi cărţile deja donate.

Lecturi Urbane este un proiect de implicare socială ce are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou model de a contribui la binele comunităţii. Donaţiile de cărţi s-au putut face déjà de la mijlorâcul acestei săptămâni la punctele amenajate în acest scop în librăriile din oraş sau în alte instituţii partenere.

„Iubitorii de carte care vin sâmbătă în Parcul Mihai Eminescu nu trebuie neapărat să doneze cărţi. Pot veni doar ca să citească. Cărţile donate vor fi împăr¬ţite cititorilor, care apoi le vor dona la rândul lor altor cititori, acest demers desfăşurând-se sub deviza «Citeşte şi dă mai departe” a declarat Cristina Dima, una dintre reprezentantele proiectului.

După întâlnirea din Parcul Mihai Eminescu, seara de sâmbătă va continua cu un concert folk şi karaoke în club Flex.
Campania Lecturi Urbane este iniţiată  de voluntarii Civika.ro şi face parte dintr-un demers de îmblânzire a spaţiilor publice prin crearea de poveşti.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite