UPDATE: Cei doi hoți înarmați au furat toate încasările de astăzi ale agenției Raiffeisen Bank din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O agenție a băncii austriece Raiffeisen Bank din Arad, situată în calea Aurel Vlaicu a fost prădată în această după amiază de hoți

UPDATE: Ora 16.00

Polițiștii criminaliști se află în aceste clipe în agenție și încearcă să afle cât mai multe detalii despre modul în care au acționat cei doi hoți. Potrivit angajațiilor băncii, prădătorii au fost doi bărbați acoperiți cu cagule și înarmați cu două pistoale.

Criminaliștii au găsit două glugi

Caserița instituției le-a povestit polițiștilor că bărbații au amenințat cu pistoalele însă nu au declanșat focul. Hoții au reușit să plece din agenția Raiffeisen cu toate încasările clienților de astăzi.

"Caserița a fost cea care a apăsat butonul de panică și care le-a dat banii. Îi audiem pe toți angajații agenției pentru a putea întocmi un cerc de suspecți. Încă nu știm de ce sumă este vorba", a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Polițiștii au găsit în tomberoanele de gunoi din spatele agenției două glugi de geacă pe care le-au ridicat pentru cercetări. În momentul în care a avut loc jaful, în agenție se afla și un client. Din fericire nimeni nu a fost rănit. 

JAF ŞI LA O FARMACIE DIN CENTRUL TIMIŞOAREI

Din primele informații se pare că a fost vorba despre un jaf armat care s-a produs în plină zi la una dintre agențiile băncii austriece situată în cartierul Aurel Vlaicu din Arad.

Polițiștii arădeni se află deja la fața locului și au încercuit zona pentru a putea demara cercetările. Se pare că în urmă cu circa jumătate de oră, doi indivizi mascați și înarmați au intrat în bancă și au amenințat angajații sucursalei situată la parterul unui bloc, lângă mai multe spații comerciale. Nu se știe încă ce sumă de bani au reușit să sustragă cei doi.


Vom reveni cu amănunte

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite