O hală a singurei fabrici de mobilă curbată din țară a fost incendiată de hoți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O hală a unei foste fabrici de mobilă din orașul arădean Pâncota a ars în această dimineață. În hală erau depozitate lacuri, vopsele și piese de mobiler. Este posibil ca focul să fi pornit de la țigările aruncate la voia întâmplării de câțiva hoți, veniți la furat.

Incendiul a pornit de la etajul doi, într-o hală de 200 de metri pătrați,  în care erau depozitate materiale inflamabile. Incendiul a fost urmat de o explozie, care a spart toate geamurile fabricii.


20 de pompieri s-au luptat cu focul, care a cuprins și acoperișul clădirii.  ” Am venit cu două  autospeciale, pentru ca cei de aici nu aveau dotările necesare. Incendiul a fost stins cu greu, pentru că înăuntru sunt depozitate lacuri,vopsele și alte material inflamabile”, a declarat  Ioan Hălmăgean, grup pompieri Ineu. 


Se pare că doi hoți au provocat incendiul care a mistuit hala. Cu două zile în urmă,  fabrica a fost decuplată de la sistemul de energie electrică. Altfel, incendiul s-ar fi extins cu repeziciune și spre celalalte hale ale fabricii.


Singura fabrică din România, care exporta mobilă curbată, se află acum în proces de lichidare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite