Victorie parţială a lui Ilie Lupan împotriva municipalităţii arădene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă Ilie Lupan, arădeanul care se luptă cu primăria de 10 ani pentru terenul pe care se află CET-ul este foarte aproape de cei 850.000 de euro primiţi ca despăgubiri, acesta continuă războiul pentru penalităţi.

Arădeanul care este pe punctul de a primi cei 851.000 de euro stabiliţi ca despăgubiri, banii fiind déjà intraţi în circuitul bancar spre executorul judecătoresc care a pus în aplicare decizia instanţei,  este decis să contiunue războiul cu municipalitatea.


Acesta a solicitat instanţei arădene să oblige primăria şi la acordarea de penalităţi de întârziere pe perioada de opt ani, timpîn cae nu s-a putut folosi de terenul său restituit în baza legii 10. Plângerea lui Ilie Lupan se va judeca în data de  22 iunie, când instanţa va prezenta părţilor trei experţi care să stabilească valoarea pierderilor suferite de arădean.

La acelaşi termen se vor discuta şi solicitările de recuperare a cheltuielilor de judecată din cei 10 ani de procese.

Alt proces

Pe data de trei iunie, instanţa arădeană va lua în discuţie o altă cauză în cae este implicat Ilie Lupan şi anume aceea în care  arădeanul refuză terenul de 15.000 de metri pătraţi restituit de autorităţi în natură ca parte din revendicările acestuia. Ilie Lupan susţine că acel teren nu este corespunzător din cauza amplasamentului foarte apropiat de CET.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite