Arad: Locotenentul lui Uţu Rohozneanu, Gheorghe Belei a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane l-au condus în această după amiază pe ultimul drum pe Gheorghe Belei, locotenent al Împăratului Uţu Rohoznean. Acesta a murit luni noaptea în Spitalul Judeţean Arad.

Circa 300 de persoane au ţinut să fie prezente la înmormântarea unuia dintre cei mai cunoscuţi interlopi arădeni,Gheorghe Belei, care a decedat luni noaptea.

Înmormântarea a avut loc în localitatea arădeană Sânleani, cortegiul funerar pornind chiar de la vila acestuia, din localitate. Familia interlopului,vizibil marcată de decesul fiului, soţului şi tatălui lor, a suportat cu greu ceremonia.

Nu s-a făcut nici un fel de economie, sicriul fiind transportat cu o limuzină ultimul răcnet. De asemenea, cortegiul funerar a fost însoţit de o fanfară pe tot drumul de acasă şi până la cimitir.

Gheorghe Belei a fost acuzat de mai multe infracțiuni, fiind condamnat în cele din urmă la opt ani de detenție, pentru complicitate de omor.

Pedeapsa lui Gheorghe Belei precum și cea a întregului clan Rohozneanu trebuia să fie judecată la Curtea de Apel Timișoara, în urma recursului depus de inculpați. Gheorghe Belei a murit însă înainte să afle care i-ar fi fost pedeapsa finală.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite