Liniile de tren destinate garniturilor personal din gara Arad dau mari bătăi de cap călătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De obicei pe o astfel de linie se îngrămădesc unele în spatele celorlate două sau chiar astfel de trenuri. În aceste condiții, peronul, și așa  plin de gropi și departe de nivelul primei scări a trenului, nu mai este suficient, astfel că cei ce călătoresc sunt nevoiți să facă de-a dreptul cățărări pentru a ajunge în tren.

Alexandra Roșca de exemplu, o tânără de 17 ani din Arad povestește că pentru ea nu a fost neapărat dificil să urce în tren dar recunoaște că a avut nevoie de toată forța în mâini de care este capabilă pentru a escalada scările. ”Am noroc că nu am avut nici bagaj foarte greu și am reușit să urc trăgându-mă cu brațele de bara de la ușă. Dar a fost o doamnă mai în vârstă care abia a urcat și pe  care am ajutat-o eu, căci altfel nu putea”, explică tânăra.

Florian Tudor, un alt arădean care a plecat spre Gurahonț din gara Arad împreună cu fiul său s-a declarat nemulțumit și el de condiții. ”Pe cel mic a trebuit să îl urc eu, mai apoi am pus bagajele sus și abia apoi m-am cățărat și eu”, a povestit bărbatul aventura.

image

Situația nu este neapărat mai bună nici pentru cei care au  norocul ca vagonul lor să fie în dreptul peronului. ”Dacă ai bagaje, așa cum am eu, e aproape imposibil să te cațeri până la tren. Peroanele astea din spate nu au mai fost asfaltate de ani de zile”, spune Florica Mangu, o arădeancă care a luat personalul spre Brad.
Și colegul său de călătorie, Gheorghe Turnea a avut probleme la urcatul în tren. ”Circul frecvent, așa că m-am mai obișnuit dar nu e ușor. Nu odată  mi s-a întâmplat să cad”, explică bărbatul. 


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite