A început preselecţia pentru Festivalul de Etnojazz de la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de cultură a municipiului Arad  a început deja pregătirile pentru cea de-a treia ediție a Festivalului de Etno jazz ce va avea loc în luna septembrie.

Manifestarea  îşi doreşte să promoveze în primul rând activitatea trupelor din zona balcanică şi central – europeană.
”Preselecțiile pentru participanții la festival au început déjà. Se pot înscrie la preselecţie trupe româneşti sau străine care interprezează muzică de jazz cu influenţe etno. Propunerile de colaborare pot fi transmise pe adresa de email casacult@gmail.com şi vor fi însoţite de o scurtă prezentare a trupei şi a repertoriului precum şi de o înregistrare audio”, a explicat purtătorul de cuvânt al Casei de Cultură a Municipiului, Crsitina Lazurcă.

La ediţiile din anii trecuţi ale Festivalului de Etnojazz au participat celebrul interpret de origine română Nicolas Simion, Maria Răducanu, sau trupa Bulgaria EthnoJazztet condusă de trompetistul Ventzislav Blagoev. De asemenea ediţia 2009 a fost prezentată de cronicarul muzical şi realizatorul de emisiuni de jazz Florian Lungu. Chiar dacă va fi o ediţie marcată de reduceri de buget, organizatorii Festivalului de Etnojazz promit şi pentru ediţia 2010 numeroase surprize.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite