Principesa Margareta şi principele Radu au făcut shopping de criză la mall-ul din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Alteţelor Lor Regale, Principesa Moştenitoare, Margareta a României şi Principele Radu au vizitat astăzi Mall ul din Arad. Preţ de aproape două ore, reprezentanţii Casei Regale au verificat preţurile şi au vorbit despre soluţiile care ar trebui adoptate, pentru ca România să scape din criză.

Familia Regală a ajuns la centrul comercial în jurul amiezii. Alteţele lor şi-a exprimat dorinţa de a vizita cîteva magazine cu produse de îmbrăcăminte, librăriile şi standurile cu electronice.
Principele Radu a recunoscut însă că doar Principesa Margareta îşi cămpără haine de la Mall.

”În ce mă priveşte eu am foarte puţine haine”, a declarat Principele Radu Duda, în vreme ce principesa Margareta a recunoscut că de la mall cumpără tricouri şi blugi.



Familia Regală a remarcat şi faptul că guvernul a mărit TVA-ul, luînd astfel, în opinia lor, decizii greşite de ieşire din criză, care îi afectează direct, în primul rînd, pe oamenii simpli.


”Soluţia este să încurajezi economia. La început întreprinderile mici si mijlocii au fost încurcate, descurajate... astea sunt reguli de abc, nu trebuie doctorat in economie, dar la noi lucrurile s-au agravat... economia nu priveşte numai conducerea politică.Orice fel de acţiune care descurajează activitatea intelectuală este de nedorit. În momentul în care te confrunţi cu probleme, nu tai craca celor care fac 60% din PIB. Situaţia problematică în care se regăseşte România afectează şi Casa Regală, care a fost nevoită să ia măsuri de reducere a cheltuielilor”, a explicat Principele Radu Duda.
 

image

Una dintre cele mai mari  cheltuieli a Casei Regale este chiria percepută de stat pentru Palatul Elisabeta, chirie ce ajunge la 5000 de euro lunar. ”5000 de euro e o sumă de care Casa Regală se folosea iar  acum din această cauză am redus şi numărul celor care lucrează pentru familia regală”, a mai explicat Radu Duda.




Principele Radu şi Principesa Margareta vor rămîne la Arad, unde urmează să participe, în această seară, la prima ediţie a “Galei Regale”.


image
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite