Șase elevi din Arad și Timișoara pleacă în toamnă „Acasă, în Europa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul „Acasă, în Europa” a ajuns la final iar șase elevi din școli arădene și timișene pleacă în luna septembrie într-o excursie la Bruxelles.

Din cele 25 de lucrări trimise de elevi de la şcolile din municipiul şi judeţul Arad, dar şi din judeţul Timiş, au fost selectate următoarele şase persoane: Miuţescu Anda – Şcoala generală „Mihai Eminescu”, Hoza Daniela – Grup Şcolar Sântana, Cristea Denisa – Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” Timişoara, Iancu Ciprian – Liceul de Arta Sabin Drăgoi, Maura Trocan – Colegiul Naţional „Elena Ghiba Birta”, Chiţoiu Andrei Traian, Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal” Arad.


Câştigătorii vor pleca la Bruxelles la începutul lunii septembrie.
„Concursul iniţiat este un proiect pilot lansat în judeţul Arad, pe care ne gândim să îl extindem în toată regiunea. Acest proiect s-a lansat mai mult decât promiţător şi a avut un real succes în rândul elevilor. Vreau să îi felicit pe toţi cei 25 de participanţi care au răspuns provocării noastre şi îi invit să participe şi la viitoarea ediţie a concursului”, a declarat europarlamentarul Iosif Matula, organizator al concursului.

„Cât priveşte criteriile de selecţie, am respectat regulamentul concursului, cu accent pe originalitate. Au fost mai multe lucrări bune, drept pentru care am hotărât suplimentarea numărului de locuri", a completat Iosif Matula.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite