Trei contrabandiști arădeni au fost prinși de polițiști cu 8500 de pachete de țigarete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei sunt cercetați în stare de libertate pentru contrabandă, iar mașina, țigările și cuțitele depistate în autoturismul de teren cu care se deplasau, au fost confiscate.

Polițiștii arădeni au confiscat azi noapte un autoturism în  care s-au găsit peste 8500 de pachete de țigarete netimbrate de diferite mărci și un întreg arsenal de cuțite. Marfa de contrabandă a fost estimată la circa 20 000 de lei.

Arădeanul a fost oprit în trafic de către lucrătorii biroului poliției urbane, din cadrul IPJ Arad. Alături de el, în mașina de teren se mai aflau alte două persoane, care sunt suspectate de complicitate. Marius Gheorghe P. a declarat polițiștilor că a cumpărat marfa din țară. ”Am pe pașaport viză de Serbia că am fost acolo după flori. Dar țigaretele le-am luat din țară. Am 17 baxuri și valorează 2500-3000 de euro”, a mai spus bărbatul.

Toți cei trei sunt cercetați în stare de libertate în prezent. Mașina lor a fost însă indisponibilizată și, cel mai probabil, va fi confiscată, deoarece a fost folosită în săvârșirea infracțiunii de contrabandă.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite