Cercetaşi din întreaga ţară şi străinătate s-au întâlnit în acest week-end la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cercetașii din întrega țară s-au întrecut la Arad
Cercetașii din întrega țară s-au întrecut la Arad

”Spirit Scout” a fost o tabără organizată de către Centrul local „Phoenix”al cercetaşilor în Parcul Naţional Lunca Mureşului. Camp-ul de la Arad a reunit aproximativ 80 de cercetaşi din  ţară şi srăinătate care au participat la cele şapte ateliere propuse de organizatori.

Vremea ploioasă nu i-a împiedicat pe cei 80 de participanţi să îşi îndeplinească cu bine obiectivele propuse în cadrul celor şapte ateliere de lucru. ”Tema principală a acestei ediţii, cea de-a VIII-a a Spirit Scout,a fost munca în echipă. Astfel am lucrat în ateliere prin jocuri, pentru îmbunătăţirea activităţii în patrule, pentru sudarea echipelor”, a declarat în această dimineaţă Lucian Barbu, coordonatorul echipei de organizare a campului internaţional de la Arad.

Acesta a mai adăugat că cercetaşii sunt organizaţi în patrule de 6-8 persoane, astfel că în acest week-end s-a muncit în principal pentru sudarea acestora.

Tinerii din Dej, Drăgăşani, Deva, Hunedoara, Timiş, Oradea, Alba dar şi reprezentanţi ai asociaţiilor de profil din Praga, Cehia au participat la o sesiune de  management a  proiectelor,  expediţii contra timp şi bineînţeles jocurile de echipă.
 

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite