Tatae de la BUG Mafia a fost achitat de Judecătoria Arad într-un proces ce dura de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă Tatae de la BUG MAFIA, împreună cu ceilalţi doi membrii ai trupei, Caddy şi Uzzi, au fost prezenţi la Judecătoria Arad, la ultima înfăţişare dintr-un proces.

Înfăţişarea de astăzii a fost la un proces în care Tatae a fost judecat pentru vătămare corporală din culpă.  Incidentul care a dus la declanşarea acestui proces a avut loc în urmă cu doi ani, după un concert susţinut de cunoscuta formaţie la Periam.


Liderul formaţiei, Vlad Irimia, a lovit în 2008 frontal un mopedist, chiar în localitatea arădeană Vladimirescu. Vedeta formaţiei a intrat într-o depăşire pe DN 7, în dreptul localităţii situate la cinci km de Arad, şi din neatenţie, a lovit în plin un mopedist.


Mopedistul accidentat, Ioan Bartok, a fost nevoit atunci să îşi petreacă câteva internat la Spitalul Clinic Judeţean Arad din cauza multiplelor fracturi suferite în urma impactului puternic, dar şi a unor complicaţii la nivelul coapselor .

image


Procesul care a ajuns pe rolul Judecătoriei Arad,  s-a finalizat în această dimineaţă. Instanţa arădeană a decis ca Tatae să fie achitat şi să se respingă pretenţiile civile formulate de partea vătămată, Ioan Bartok.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite