FOTO: Vezi Aradul din balon! Aventura Jules Verne s-a mutat în judeţul nostru.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumperi cinci cărţi din Colecţia „Jules Verne“ şi vezi oraşul de sus! De astăzi şi până în 17 septembrie, arădenii pot răspunde provocării „5 săptămâni în balon” lansată de „Adevărul” şi „Orange”.

Expediţia „5 săptămâni în balon” continuă în această săptămână la Arad. „Adevărul” şi „Orange” vă oferă posibilitatea de a vă împlini un vis al copilăriei, acela de a călători precum eroii lui Jules Verne.

Pentru a putea vedea oraşul de la înălţime, arădenii se pot înscrie la concurs, completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Arad, urmând ca prin tragere la sorţi să fie desemnaţi câştigătorii. La Arad, în această săptămână, aerostatul va survola cinci zone din judeţ. Aventura cu balonul a început aseară la Şiria, iar în această dimineaţă expediţia a continuat la Pâncota.

De la ora 18.00, balonul Orange va continua aventura la Săvârşin, iar mâine echipajul se va ridica de la sol la Lipova şi la Ineu.

Weekendul este dedicat câştigătorilor concursului care vor fi ridicaţi duminică în nacelă la o înălţime de 50 de metri, în Parcul Copiilor din Arad, pentru a vedea oraşul de sus. Tot în Parcul Copiilor, sâmbătă şi duminică va fi şi Caravana Adevărul, de unde pot fi cumpărate cărţile Jules Verne, dar şi celelalte cărţi şi filme din colecţiile Adevărul.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite