780 de absolvenţi arădeni dau azi proba scrisă la română la bacalaureatul de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima probă scrisă din cadrul Bacalaureatului de toamnă are loc astăzi. În udeţul Arad, 780 de absolvenţi de liceu s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului de maturitate.

Candidaţii înscrişi la sesiunea de toamnă susţin astăzi prima probă scrisă  la Limba şi literatura română. Pe parcursul săptămânii trecute s-au derulat probele orale iar în  această săptămână vor mai avea loc trei probe scrise.

La nivel de Arad s-au înscris la Bacalaureat peste 780 de persoane acestea susţinând examen la una sau mai multe materii în funcţie de probele la care au fost respinşi în sesiunile anterioare.

O premieră în acest an este faptul că  nu se va susţine proba scrisă la Limba şi literatura maternă, deoarece la Arad  nu există niciun candidat înscris pentru această materie.

Miercuri 1 septembrie candidaţii vor susţine proba obligatorie a profilului iar vineri va avea loc ultima probă, la alegere, a profilului şi specializării.
În data de 5 septembrie vor fi afişate primele rezultate şi vor putea fi  depuse contestaţii. Acestea vor fi soluţionate în intervalul 7-8 septembrie, urmând ca afişarea rezultatelor finale să aibă loc în data de 9 septembrie.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite