Trofeul turneului de tenis Arad Challenger la simplu a plecat în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finala la simplu a turneului de tenis Arad Challenger a fost o partidă între francezi și a fost adjudectă de  favoritului numărul unu, David Guez. 

David Guez s-a impus în faţa conaţionalului sau Benoi Paire cu 6-3, 1-6, 6-3. La finala franceză a turneului de tenis Arad Challenger a fost prezent în tribunele complexului Riviera un public numeros care a gustat din plin un tenis de calitate. A avut câștig de cauză experiența favoritului numărul unu, David Guez (28 de ani) în fața tânărului Benoit Paire (21 de ani). Cei doi și-au cunoscut foarte bine jocul, întrucât, au mărturisit chiar ei, sunt prieteni foarte buni.
 

“Sunt foarte fericit că am câştigat aici la Arad, a fost un turneu foarte reusit. Benoit este un jucător foarte bun, dar azi este dificil atât pentru el cât şi pentru mine pentru că suntem prieteni foarte buni şi a fost dificil pentru noi să jucăm unul împotriva celuilalt”, a declarat David Guez la finele partidei.
 
 “A fost un meci bun.David Guez este prietenul meu şi pentru mine a fost dificil să joc împotriva lui, dar sunt fericit că am jucat cu el finala, este pentru prima într-un challenger. Îmi place să lupt şi la anul voi încerca să câştig la Arad”, a spus la rândul său Benoit Paire.

În primul set Guez a jucat mai bine, profitând de fiecare situaţie favorabilă şi a câştigat cu 6-3. În lipsa unui român în finala, Paire a fost favoritul publicului şi a fost încurajat mai tot timpul, reușind să câştige setul doi cu 6-1. În setul trei se merge din break în re-break până la scorul de 3-3, când Guez îşi arată experienţa şi câştigă turneul.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite