Tenismenul Andrei Pavel caută talente în acest week-end la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 26 şi 27 iunie, odată cu debutul turneului internaţional de tenis din categoria ATP Challenger, Arad Challenger, va avea loc şi selecţia celor mai talentaţi mici tenismeni.

În cadrul proiectului „10 pentru Andrei Pavel”, campionul va lansa o selecţie regională a tinerilor jucători de tenis, cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani, în  Arad.

„Obiectivul principal al acestui eveniment este susţinerea copiilor talentaţi care practică sportul de performanţă. Asteptăm la eveniment şi copii care vor să aibă un prim contact cu acest sport atât de frumos, indiferent dacă există intenţia practicării lui de performanţă sau doar din plăcere” a declarat Andrei Pavel.

„10 pentru Andrei Pavel” se va desfăşura între 26 şi 27 iunie. Selecţia celor mai talentaţi copii va avea loc pe 26 iunie la Tenis Club Profi Arad.  Pe 27 iunie, la Baza Sportivă Riviera vor avea loc sesiunea de premiere şi un meci demonstrativ cu participarea lui Andrei Pavel şi a lui Marius Copil. Ultima zi a evenimentului „10 pentru Andrei Pavel” coincide si cu startul Arad Challenger, turneu internaţional de tenis din categoria ATP Challenger.

Andrei Pavel, cel mai de succes jucător român de tenis din ultimul deceniu s-a retras din circuitul profesionist în 2009, iar acum îşi îndreaptă atenţia spre găsirea unor noi talente în tenis.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite