Locuitorii comunei Vinga din judeţul Arad au de ieri apă curentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După patru ani de şantier şi 3,6 milioane de lei investiţi, cetăţenii din localităţile Mănăştur şi Mailat aparţinând comunei Vinga au de ieri apă curentă.

Un număr de 2600 de locuitori ai celor două localităţi vor beneficia de apă curentă, urmare a finalizării acestui proiect, început în anul 2006.
Lungimea totală a conductei este de 22 de kilometri, dintre care 12,3 km spre Mailat şi 10 km spre Mănăştur, iar valoarea totală a investiţiei este de 3.600.000 lei.

Lucrarea a fost inclusă pe lista de investiţii prin Programul guvernamental de alimentare cu apă la sate şi s-a derulat prin Consiliul Judeţean Arad.

”Uzina de apă deserveşte aproximativ 1100 de case, însemnând Mănăştur şi Mailat, în jur de 2600 de persoane. Apa potabilă este un lucru extrem de necesar şi noi ne bucurăm pentru că am reuşit să oferim cetăţenilor acest serviciu. Valoarea investiţiei se ridică la 80000 de euro, finanţare pusă la dispoziţie prin programul 577. O investiţie rezonabilă pentru această perioadă de criză”, a declarat primarul comunei Vinga, Lucian Stoicu.    

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite