Un cadavru a fost descoperit printre ruinele fostei fabrici “Tricoul Roşu” din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat mort, plin de vânătăi şi urme de lovituri a fost descoperit de către o locatară a unui bloc din apropiere. Cadavrul zăcea printre dărâmături, pe terenul  fostei fabrici “Tricoul Roşu” din Arad.

La puţin timp după ce au fost sesizaţi, anchetatorii au ajuns la faţa locului şi au făcut primele cercetări în urma cărora au aflat că este vorba despre crimă.

Trupul neînsufleţit era într-o stare avansată aflat de descompunere din cauza temperaturilor ridicate.  Mortul a fost descoperit în jurul orelor 14  de către o locatară din zonă. Femeia se afla în balcon şi a observat o persoană care stătea nemişcată printre dărâmături. Acest lucru i s-a părut suspect şi a anunţat Poliţia.

 „M-am uitat pe geam şi am vazut un om care părea ca dormea, dar după un timp, m-am uitat din nou şi am observat că nu s-a mişcat. Am chemat o vecină cu mine să vedem ce e cu persoana care stătea nemişcată, iar cand am văzut că e un bărbat mort, am sunat la Poliţie”, le-a declarat femeia anchetatorilor.

La faţa locului au ajuns şi criminaliştii care l-au găsit pe bărbat zăcând pe burtă, cu faţa învineţită. În urma primelor probe luate de la faţa locului de către criminalişti, aceştia au concluzionat că este vorba de o crimă săvârşită prin bătaie. Bărbatul avea în zona feţei mai multe leziuni care puteau să-i provoace decesul.

 „Deocamdată victima a fost identificată şi din primele cercetări se pare că a fost omorâtă în bătaie. Urmează să stabilim în ce condiţii a fost ucisă şi cine este autorul”, a declarat procurorul de caz, Florin Roman.

Anchetatorii au reuşit să îl identifice pe bărbat şi au stabilit că are 52 de ani şi locuieşte în Arad.

Din start se elimină posibilitatea unei tâlhării întrucât asupra victimei a fost găsită o sumă de bani şi un telefonul mobil. Cadavrul a fost preluat de Medicina Legală şi transportat la morgă, unde în urma autopsiei anchetatorii vor obţine mai multe indicii urmând să stabilească un cerc de suspecţi.  

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite