Dividende mai mari cu 66% pentru acţionarii SIF Banat Crişana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Societatea SIF Banat Crişana a dus-o bine şi în criză
Societatea SIF Banat Crişana a dus-o bine şi în criză

Acţionarii SIF Banata Crişana (SIF 1) au toate motivele să fie bucuroşi chiar şi în timp de criză. Aceştia vor primi dividende cu 66% mai mari faţă de anul precedent.

Societatea de Investiţii Financiare Banat Crişana, SIF 1, a anunţat astăzi că  valoarea brută a dividendelor pentru o acţiune aferentă anului 2009, ce va fi propusă acţionarilor, este  de 0,05 lei.

Pentru exerciţiul financiar aferent anului anterior, valoarea brută a dividendelor per acţiune a fost de 0,03 lei, ceea ce înseamnă că anul de criză 2009 a adus în fapt o creştere cu 66%.

Profitul SIF Banat Crişana pe anul trecut a fost de 12,1 milioane lei, din care 27,44 milioane vor fi repartizate acţionariatului sub formă de dividende.

Plata către acţionari va începe după data de 29 aprilie când va avea loc Adunarea Generală a Acţionarilor şi când aceştia vor trebui să aprobe  acordarea acestor sume de bani, alături de alte puncte aflate pe ordinea de zi.

Societatea estimează că operaţiunea de distribuire a dividendelor către toţi acţionarii va dura circa şase luni de zile de la demararea sa.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite