Scor egal în meciul dintre omul de afaceri Leo Aslău și Primăria Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul prin care omul de afaceri arădean îşi cere dreptul de acces la propria sa parcare din incinta ștrandului Neptun s-a încheiat în această dimineață cu o remiză.

Judecătoria Arad a decis în această dimineață în procesul în care omul de afaceri Leontin Aslău cerea emiterea unei ordonanțe președențiale care să-i permită accesul la propria parcare din incinta Ștrandului Neptun, acces îngrădit de municipalitate, conform omului de afaceri.

Judecătorul de caz a respins atât solicitarea investitorului arădean cât și solicitarea primăriei Arad, care a cerut declinarea competenței în acest caz către Tribunalul Arad. ”Voi depune recurs și cred că dacă sentința va rămâne definitivă, se va crea un precedent în urma căruia investitorii se vor întreba ce garanții mai poate oferi statul român vis a vis de dreptul de proprietate”, a declarat în această dimineață Leontin Aslău.

La rândul lor reprezentanții primăriei așteaptă sentința scrisă. ”Așteptăm să primim sentința în scris și vom decide apoi cum vom acționa”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al instituției.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite