O femeie de 44 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său din Vladimirescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soacra sa, îngrijorată că nu a mai văzut-o de duminică, a apelat serviciul unic de urgenţă 112 iar pompierii sosiţi la faţa locului au găsit-o pe femeie decedată în apartamentul său.

Pompierii arădeni au fost chemaţi în această după amiază în localitatea Vladimirescu pentru a intra într-un apartament situat la etajul I al unui bloc din localitate. Conform apelului primit la 112, locatara apartamentului în vârstă de 44 de ani nu mai fusese văzută de duminică.

Atunci soacra sa a vizitat-o dar nu i-a răspuns, iar astăzi îngrijorată, femeia s-a dus din nou la ea. În urma discuţiilor cu vecini care au susţinut că nu au mai văzut-o nici ei, aceasta a decis să cheme ajutoare.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială a echipajelor de intervenţie ISU care au pătruns în locuinţa situată la etajul I  forţând unul dintre geamuri. În casă au găsit-o pe locatară decedată.

Sosiţi şi ei la faţa locului,poliţiştii şi medicul de familie al femeii au constatat decesul şi au demarat cercetările. Conform primelor investigaţii efectuate la faţa locului, nu există urme de agresiune sau alte suspiciuni cu privire la moartea  femeii, dar necropsia va lămuri cauza exactă a decesului.

Femeia de 44 de ani era singură şi conform soacrei sale, avusese în trecut episoade  de depresie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite