Produse textile marca Gucci şi Dolce&Gabana contrafăcute au fost descoperite la Vărşand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marfa era ascunsă într-un tir turcesc care transporta 11 tone de textile către o firmă din Franţa. Produsele contrafăcute erau ambalate în pungi de plastic şi ascunse printre cutiile din tir.

Poliţiştii de frontieră au descoperit la Vama Vărşand, mai multe cutii cu textile şi încălţăminte inscripţionate cu numele unor firme de prestigiu, susceptibile a fi contrafăcute. Autotrenul era condus de un cetăţean turc, în vârstă de 41 ani, care, conform documentelor, trebuia să transporte 11 tone de textile, pentru o firmă din Franţa.
 
Produsele textile purtau denumiri ale unor firme precum Dolce&Gabbana sau Gucci. Poliţiştii de frontieră au descoperit că hainele nu aveau etichete, care să conţină date despre produs, iar în pungi erau mai multe produse, pentru a face economie de spaţiu.
 
„Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali au efectuat un control asupra compartimentului marfă al autotrenului unde au descoperit mai multe cutii, de diferite dimensiuni, care conţineau produse textile şi încălţăminte, cu denumiri ale unor firme cunoscute ca fiind protejate“, a declarat Mihaela Leş,purtător de cuvânt IJPF Arad.
 
Autorităţile de frontieră continuă operaţiunea de inventariere, iar la final, bunurile vor fi  reţinute în vederea confiscării.
Şoferul turc va fi cercetat penal pentru punere în circulaţie fără drept a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Deasemenea, poliţiştii de frontieră continuă cercetările pentru identificarea tuturor  persoanelor implicate în acest caz.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite