Şapte persoane au fost rănite aseară pe DN7 lângă Lipova în urma unui accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valea Mureşului  face din nou victime. Două autoturisme au intrat în coliziune în această seară pe DN7, în apropiere de localitatea Lipova. În urma accidentului,  şapte persoane au fost rănite.

Şapte oameni au fost răniţi, în această seară, în urma unui accident petrecut pe DN7, în apropiere de oraşul Lipova. Un autoturism, în care se aflau doi  români ce se întorceau din Spania, a intrat frontal într-o dubiţă cu  cinci pasageri  bulgari.

image

Cel mai grav rănit este şoferul bulgar care rula regulamentar. Are mai multe contuzii şi fracturi la membrele inferioare.

Ceilalţi şase pasageri din autoturisme sunt răniţi  uşor. Cu toţii au fost transportaţi la spitalul clinic judeţean de urgenţă  din Arad cu cinci  ambulanţe.

Este posibil ca şoferul român să fi adormit la volan şi să fi intrat pe contrasens. În urma accidentului, circulaţia pe DN7 a fost blocată  aproape o oră, iar maşinile au format cozi de câţiva kilometri.


 
 “Avem şapte răniţi, din care doi sunt mai grav, iar ceilalţi cinci sunt răniţi uşor. Toţi au fost transportaţi la spitalul judeţean din Arad”, a declarat Astrid Sturm, SMURD Arad.


image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite