VIDEO: Cei patru șpăgari de la Vama Nădlac au fost demiși pentru neîndeplinirea obligațiilor de serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii CNADNR care au cerut şpagă caravanei AC/DC, Adriana Bălan, Halițchi Cazemir, Andreea Vlai și Elisabeta Miuțescu, vor plăti cu locurile de muncă. Ministrul Transporturilor,Radu Berceanu, a anunțat astăzi la Arad concedierea lor și sancționarea celorlalți șase care au fost de serviciu în ziua respectivă

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat că cei patru angajaţi de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale România (CNADNR) au fost demişi pentru neîndeplinirea obligațiilor de serviciu iar alţi şase sunt sancţionaţi pentru că au luat o şpagă de 1450 de euro de la staff-ul trupei AC/DC. „Toţi vor fi daţi afară. În paralel s-a autosesizat şi Parchetul”, a declarat Berceanu.


Ministrul s-a mai declarat hotărât şi să spargă cuibul şpăgarilor din Nădlac. “Ştim că acolo sunt soţiile sau rudele unor şefi cu funcţii importante. O să-i mutăm prin rotaţie la alte puncte”, a completat Berceanu.
Acesta a mai spus și că ancheta penală ce se derulează în paralel în acest caz este în desfășurare și își urmează cursul, cu consecințele ce decurg din aceasta.


”Nu e prima oară când se întîmplă așa ceva. În ancheta administrativă noi am luat măsurile ce se impugn și ne asumăm și riscul de a fi dați în judecată de către acei angajați, așa cum s-a mai întâmplat de altfel. Cel mai mult mă intresează în acest moment e să nu mai apară astfel de cazuri de acum înainte”, a subliniat Berceanu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite