Pun flori colorate şi sapă rondouri pentru concursul organizat de autorităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii mai multor blocuri din Arad întreţin zona verde pentru că vor să câştige premiile puse la bătaie de primărie pentru cel mai frumos cartier. Scopul concursului e ca în fiecare cartier să fie mai curat, iar arădenii să aibă grijă de spaţiile care înainte erau vandalizate.

Locatarii de la blocul A 4 de pe strada Alecu Russo au toate şansele să câştige unul dintre premiile pe care le va pune la bătaie primăria, la concursul „Aradul curat” cu ocazia concursului care are loc în 22 – 28 august, la Zilele Aradului. Ştefan Lenchel spune că are mereu grijă de spaţiul verde din jurul blocului şi că tot timpul pune flori.

„Împreună cu vecinii amenajăm an de an zona verde din faţa şi din spatele blocului. Când se îndreaptă vremea ne vom apuca din nou de treabă”, a spus bărbatul. Cei care locuiesc în blocul respectiv spun că au auzit de concurs şi că vor participa cu plăcere mai ales că printre premii se află şi răsaduri de flori şi mobilier urban.

„Am auzit că începe un concurs şi vrem să participăm şi noi”, a spus Carmen Albu, locatar. Reprezentanţii Primăriei Arad speră că prin acest concurs arădenii vor fi mai implicaţi în înfrumuseţarea oraşului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite