Doi ani de puşcărie pentru subcomisarul Crişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Crişan a fost condamnat de judecătorii timişoreni
Virgil Crişan a fost condamnat de judecătorii timişoreni

Subcomisarul Virgil Crişan, ofiţer la Poliţia Pecica, arestat la sfârşitul lunii august pentru trafic de influenţă în formă continuată, a fost condamnat de Curtea de Apel Timişoara la doi ani de închisoare cu executare.

Virgil Crişan a intrat în atenţia anchetatorilor odată cu arestarea, în urmă cu două luni, a doi poliţişti de frontieră arădeni şi a unor transportatori de persoane, acuzaţi că solicitau diverse sume de bani pentru a facilita ieşirea din ţară a celor care nu deţineau acte de identitate sau care erau urmăriţi general.

Cercetările împotriva poliţistului au început după ce fratele unei persoane arestate a reclamat faptul că Virgil Crişan i-a cerut 4.000 de euro, promiţând să intervină pentru eliberarea fratelui, patron de firmă, arestat pentru trafic de influenţă şi instigare la dare de mită.

Lucra la Poliţia Pecica


Crişan a lucrat la Poliţia de Frontieră Arad pe linia culegerii de informaţii, fiind mutat ulterior la Poliţia Pecica.  În  aprilie 2005 a fost numit adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie de Frontieră (IJPF) Arad. „Din câte îmi amintesc, a stat în această funcţie doar o lună, o lună şi jumătate. Nu ştiu de ce a fost destituit sau ce s-a întâmplat. Ştiu doar să vă spun că de aici a plecat la IJPF Oradea”, a declarat Ioan Handra, şef IJPF Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite