Hotărârea magistraţilor din Arad: un rector pleacă, altul vine la conducerea "Aurel Vlaicu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, conform unei sentinţe judecătoreşti, profesoara Lizica Mihuţ nu mai este la conducerea Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad. Profesoara Lizica Mihuţ vrea să facă recurs şi spune că Eugen Rovenţa, noul rector, nu mai are nicio legătură cu instituţia.

Scandalul dintre rectorul Universităţii „Aurel Vlaicu”, Lizica Mihuţ, şi profesorul Eugen Ionel Rovenţa a început în anul 2008, când cel din urmă ocupa funcţia de rector. Printr-o hotărâre pronunţată de către Senatul Universităţii, acesta a fost dat jos din funcţie, iar la conducere a ajuns Lizica Mihuţ.

Profesorul Rovenţa nu s-a dat bătut, a deschis un proces şi şi-a recăpătat funcţia. „Hotărârea Tribunalului Arad este total nedreaptă pentru că profesorul Rovenţa şi-a dat demisia la sfârşitul lui septembrie 2009.

Astăzi el nu mai are nicio legătură cu universitatea. Cum se poate ca justiţia să-l numească în funcţie în aceste condiţii?”, a declarat Lizica Mihuţ. La rândul lui, profesorul Rovenţa spune că va reveni la Arad cât mai curând pentru a-şi prelua vechea funcţie. În prezent, acesta este în Canada.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite