Colţ de rai deschis în orice anotimp în Staţiunea Moneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii care se hotărăsc să viziteze staţiunea Moneasa au numeroase oferte de cazare
Turiştii care se hotărăsc să viziteze staţiunea Moneasa au numeroase oferte de cazare

Staţiunea Moneasa îşi aşteaptă vizitatorii cu peisaje de poveste, ideale pentru câteva zile de relaxare. Turiştii pot profita de ofertele promoţionale ale hotelurilor din zonă, pot admira lacul cu nuferi sau se pot menţine în formă pe terenurile de sport.

Staţiunea Moneasa din judeţul Arad, supranumită „Perla Munţilor Apuseni”, oferă turiştilor o serie de atracţii, indiferent de anotimp. Şi în acest weekend, proprietarii de hoteluri şi pensiuni, dar şi agenţii comerciali, îşi aşteaptă clienţii. Lacul cu nuferi reprezintă cel mai vizitat obiectiv, aflat chiar în centrul staţiunii, care este situată într-o mică depresiune, la poalele munţilor Codru-Moma.

Cazare pentru toate buzunarele

Aflată la o distanţă de 110 km de Arad, Moneasa este locul ideal pentru petrecerea unui sfârşit de săptămână sau a unui concediu. Nimeni nu poate trece prin staţiune fără să viziteze şi lacul cu nuferi, care se află în Valea Văilor. Chiar dacă în această perioadă nuferii nu sunt înfloriţi, aceştia pot fi admiraţi cum stau sub luciul apei.

Turiştii care se hotărăsc să viziteze staţiunea Moneasa au de unde alege când vine vorba de cazare. Se poate sta la căsuţe, cu 80 de lei pe noapte pentru două persoane. Persoanele mai înstărite pot dormi regeşte la unul din castelele din Moneasa. Ba mai mult, pentru a atrage clienţii, mai ales în această perioadă, se oferă şi reduceri.

La unul dintre hoteluri, turiştii se pot caza chiar şi cu 30 de lei pe noapte. Iubitorii de sport pot închiria un teren de tenis, volei, fotbal, handbal sau pot alege să se menţină în formă într-o sală dotată cu aparate performante. Pentru o astfel de mişcare, turiştii trebuie să plătească 5 lei pe oră, iar pentru închirierea terenului, 50 de lei pe oră. Terenul de sport, dar şi sala pot fi folosite în orice anotimp. În staţiune se mai poate vizita şi Peştera Liliecilor, Izvorul Piatra cu Lapte, Cuptorul de Fier.

Weekend cu „Tartuffe” la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“


Teatrul Clasic „Ioan Slavici” prezintă, în această duminică, de la orele 19.00, piesa „Tartuffe” de Moliere, în regia lui Dan Vasile. „Tartuffe” este unul dintre spectacolele care se bucură de mare succes în rândul publicului arădean. Maniera în care regizorul Dan Vasile a pus în scenă celebrul text al lui Moliere atrage prin prospeţime şi farmec, la aceste ingrediente adăugându-se bucuria şi implicarea de care dau dovadă actorii din distribuţia acestui „Tartuffe”. Toate acestea la un loc dau reţeta unui spectacol care va atrage publicul în sală multă vreme de acum înainte.

Centenar Nicolae  Chirilovici

Complexul Muzeal Arad este gazda expoziţiei de pictură Centenar Nicolae Chirilovici, expoziţie-eveniment dedicată pictorului arădean. Expoziţia, organizată cu prilejul împlinirii a o sută de ani de la naşterea lui Nicolae Chirilovici, reuneşte lucrări de pictură şi grafică aflate în proprietatea familiei artistului, în colecţii particulare şi în colecţia de artă românească a Muzeului Arad.

Anii ’30 revin pe val

Episodul cu numărul doi al evenimentului „Back to the 30s” îi invită pe toţi arădenii care vor să iasă din cotidian măcar pentru o seară, la o petrecere tematică, inspirată de muzica anilor ’30. Cel mai atipic mod de petrecere se întoarce cu partea a doua, sâmbătă, începând cu orele 17.00, în club KF. Evenimentul a fost gândit în trei etape: muzica anilor ‘30, colţul fotografic şi petrecerea propriu-zisă.

Jocuri magice la teatru

Duminică, 21 noiembrie, de la orele 11, la Teatrul de Marionete Arad va avea loc spectacolul „Jocuri magice”, pus în scenă de Titus Jucov. Piesa este o poveste originală despre trei personaje:  Alunica, Mofturica şi Ursu. Aventurile celor trei vor fi ilustrate cu ajutorul actorilor Izabela şi Mircea Moş şi Loredana Alexandrescu, care îi vor provoca pe cei mici să intre în atmosfera magică a jocului.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite