Şcoală şocată de tupeul unor elevi de clasa a XII-a, inconştienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii vor fi angrenaţi în proiecte ale Direcţiei de Sănătate Publică Arad
Elevii vor fi angrenaţi în proiecte ale Direcţiei de Sănătate Publică Arad

Directorul liceului „Iuliu Maniu”, Stelian Ionuţiu, nu explică atitudinea adolescenţilor teribilişti care au produs un accident. Colegii celor trei băieţi din clasa a XII-a spun că nu au ştiut ce aveau de gând în momentul în care au părăsit şcoala.

Trei elevi teribilişti au şocat o şcoală întreagă, după ce, în timpul orelor de curs, au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie. Tinerii, elevi în clasa a XII-a la Grupul Şcolar Industrial „Iuliu Maniu”, au chiulit de la ora de Tehnologie Informatică şi au plecat până în comuna Sânleani.

Nu au mai reuşit însă să ajungă la destinaţie căci au intrat cu maşina într-un copac. „Şoferul, Claudiu Codoi, şi colegul său Alexandru Balog s-au ales cu răni uşoare. Într-o situaţie gravă se află însă al treilea elev, Andrei Petraru, care a suferit o ruptură de bazin”, a spus Lavinia Biţ, diriginta celor trei elevi.  La rândul lui, directorul şcolii, Stelian Ionuţiu, spune că este surprins de atitudinea celor trei, în condiţiile în care nu a avut până acum probleme majore cu ei.

Au început o anchetă

„Am înţeles de la doamna dirigintă că unul dintre ei, Claudiu Codoi, obişnuia să lipsească nemotivat. Alte probleme nu au fost. Cât despre ceilalţi doi elevi, Alexandru Balog şi Andrei Petraru, ştiu că sunt nişte elevi buni şi responsabili. În şcoala noastră nu am mai avut astfel de incidente. Nu îmi pot explica gestul lor. Am început o anchetă internă şi încercăm să aflăm mai multe informaţii”, a declarat în această dimineaţă, Stelian Ionuţiu, directorul instituţiei. Potrivit dirigintei, elevii au ieşit din şcoală sub pretextul că tatăl unuia dintre ei îi aşteaptă afară să le spună ceva.

Se pare că cei trei voiau să meargă până acasă la Claudiu Codoi ca să ia o carte. Medicii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean spun că tânărul Andrei Petraru se află internat pe secţia ATI, în stare gravă. Aseară acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite