TIMP LIBER: Invitaţie la masa tradiţiilor, la Zilele Oraşului Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A şasea ediţie a Zilelor oraşului Nădlac va avea loc în acest sfârşit de săptămână cu o serie de evenimente şi obiceiuri slovăceşti. Arădenii care vor să guste tradiţia în formă pură, cum în puţine locuri mai găseşti, se pot orienta în acest weekend spre Nădlac, la Zilele oraşului.

Arădenii care vor să guste tradiţia în formă pură, cum în puţine locuri mai găseşti, se pot orienta în acest weekend spre Nădlac, la Zilele oraşului.
Programul este presărat cu o serie de manifestări legate de obiceiurile vechi ale slovacilor, ro­mâ­nilor şi maghiarilor.
Organizatorii au promis că toţi arădenii  care vor participa la eveniment vor fi protagoniştii unui spectacol plin de culoare şi vor putea vedea că spiritul local din Nădlac are reprezentanţi peste tot în lume, nu numai în zona noastră.

Va cânta trupa Mandinga


„Această mare sărbătoare a oraşului va fi o întâlnire a nădlăcanilor de pretutindeni şi prin ea vrem să transmitem un mesaj de conştientizare a valorilor noastre culturale, un mesaj menit să transmită că trebuie să respectăm tot ce înseamnă locuitor nădlăcan şi va­loarea lui în lume”, a spus primarul Vasile Ciceac, principalul organizator. Printre invitaţii de seamă se numără membri trupei Mandinga.


RECOMANDĂRI:

ASTĂZI, ORA 19.00
IRIS revine în Arad, într-un concert spectaculos

Vara se încheie în Arad cu un concert de zile mari: IRIS în recital la un centru comercial din Arad. De la ora 19.00, în zona restaurantelor va avea loc un concert al cunoscutei formaţii de muzică rock, astfel că iubitorii muzicii de calitate îi vor putea vedea Cristi Minculescu & compania. După memorabilul concert din deschiderea AC/DC de la Bucureşti, IRIS a pregătit un eveniment extraordinar şi la Arad, mai ales că artiştii nu au mai fost de destul de mult timp în oraşul nostru. Intrarea va fi liberă pentru toată lumea.

DUMINICĂ
Lecturi Urbane în parcul Eminescu

Duminică, în parcul Eminescu, de la ora 15.00, va avea loc o expoziţie de carte, la care sunt aşteptaţi să participe toţi iubitorii de lecturtă  care vor să doneze cărţi. Evenimentul face parte din proiectul „Lecturi Urbane”, un proiect de implicare socială ce are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spaţiile publice. „Lecturi Urbane” se adresează tuturor persoanelor cu iniţiativă, caracterizate de apetenţa pentru cultură şi nou.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite