Tombolă specială pentru suporterii echipei UTA care sunt testați printr-o lecție de istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrâna Doamnă îşi testează fanii adevăraţi care susţin echipa emblemă a Aradului printr-o lecţie de istorie. Sergiu Giurgiu este decis să câştige concursul. Devotamentul, dar şi dăruirea acestora sunt puse la încercare în aceste zile printr-un nou concurs cu întrebări din istoria clubului textil.

Sergiu Giurgiu, de 18 ani, este unul dintre cei mai tineri suporteri ai Bătrânei Doamne, căreia i-a dedicat chiar şi o cameră plină cu simbolurile echipei de fotbal.

Chiar dacă nu ratează nici un meci al UTA-ei, fie că e acasă, fie în deplasare, Sergiu nu a ezitat nici de această dată să participe la tombola care-şi va alege câştigătorii pe 7 ianuarie. „Era de la sine înţeles că voi participa. Sunt un fan înrăit al UTA-ei pentru care am reuşit chiar să pun bazele unui site al suporterilor”, a spus Sergiu Giurgiu.

Până vineri, suporterii adevăraţi pot participa pe site-ul clubului arădean la „Tombola de Sfântul Ion”. „În acest mod vrem să vedem ce impact are asupra suporterilor. Ei trebuie să intre pe site-ul clubului, să răspundă la o întrebare din istoria UTA-ei, iar în urma tragerilor la sorţi, câştigătorii concursului vor fi recompensaţi cu obiecte promoţionale, echipament sportiv, deplasări cu echipa în cantonamente şi alte surprize”, a declarat Dorin Stana, preşedintele clubului arădean.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite