Ofertă specială: Ouă lichide la cel mai mare târg de agricultură, Agromalim Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă cărăşeană produce ouă la pungă prin care se evită intoxicaţiile alimentare. Cel mai mare târg cu profil agricol din vestul ţării şi-a deschis azi porţile la Arad cu oferte dintre cele mai variate şi atractive.

Cel mai mare târg de agricultură din vestul ţării s-a deschis în această dimineaţă la Expo Internaţional Arad. Producătorii din domeniu au venit cu oferte dintre cele mai interesante şi variate, adaptate perioadei de criză.

Un producător cărăşean prezintă la târg o alternativă pentru procesatorii din domeniul alimentar. Este vorba de ouăle lichide, ambalate la pungi de două kilograme. „Este un produs nou-nouţ, pe care noi îl facem într-o fabrică construită pe un proiect european de patru milioane de euro”, a declarat, pentru Adevărul de Seară Arad, Ana Maria Marius, administrator al societăţii din Bocşa.

Albuş, gălbenuş sau tot oul

Restaurantele, cofetăriile şi alţi procesatori pot alege să cumpere doar albuş de ou, gălbenuş sau oul întreg. „Mai nou, pentru ouă trebuie spaţii de depozitare separate pentru a evita infectarea cu salmonela, care poate fi transportată pe cojile de ou, a altor alimente. Asta înseamnă investiţii în plus pentru cei din alimentaţie, aşa că noi oferim varianta de ouă lichide, la pungă, care nu mai necesită depozitare distinctă”, a mai explicat Ana Maria Marius.

De succesul acestui produs sunt convinşi şi vizitatorii târgului. „E prima dată când văd aşa ceva, dar cred că va avea succes pentru că te scuteşte de multă treabă şi bani”, a spus Miron Achim, un cofetar arădean.

Criza resimţită şi la târg

În acest an, la Agromalim participă 250 de expozanţi, firme, crescători de animale din România, Ungaria, Austria, Germania, Marea Britanie şi Spania. În ciuda numărului mare de expozanţi anunţaţi, organizatorii recunosc că anvergura târgului e mai mică decât anul trecut. „Standurile solicitate de expozanţi sunt mai mici şi marea lor majoritate vin cu oferte de criză”, a declarat Csimi Enache, organizator.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite