Căsuţe construite la ştrand, cu banii promişi pentru gazonul sintetic la patinoar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul toamnei, municipalitatea se ocupă de amenajări pentru la vară. Actualii proprietari ai căsuţelor sunt nemulţumiţi de condiţiile în care au ajuns căsuţele de agrement de pe ştrand.

Fabian Todan, de 52 de ani, proprietarul unei căsuţe de agrement de la ştrand, spune că este nemulţumit de situaţia în care a ajuns cu propria „locuinţă” de vară. „După ce în 2004 am cumpărat căsuţa plătind 80 de milioane de lei vechi, acum stau cu teama că poate mi-o vor desfiinţa, de vreme ce au desfiinţat câteva cu parcarea nouă”, a spus Fabian Todan. Mai mult de atât, în acest an proprietarul căsuţei a investit peste şase mii de lei în acoperiş.

„Dacă ar fi să o iau de la capăt, credeţi-mă că nu mi-ar mai trebui nici o căsuţă. După ce plătim cât plătim, şi mai investim bani, suntem puşi în situaţia să plătim şi intrarea pe ştrand”, a spus Fabian Todan. Oamenii sunt nemulţumiţi şi de faptul că plătesc acelaşi preţ ca agenţii comerciali. „Plătim la fel ca şi cei care au tarabe sau baruri, câte un euro pe metru pătrat, iar noi nu facem nici un profit”, a spus Cosmin Rusu, proprietarul unei căsuţe.

Investiţie la ştrand


Problemele cu care se confruntă proprietarii de căsuţe nu au determinat însă investiţii din partea municipalităţii. Ba chiar mai mult, primăria mai cumpără 13 căsuţe care urmează să fie instalate pe ştrand. Banii necesari achiziţiei provin din suma prevăzută pentru cumpărarea unui gazon sintetic multifuncţional la patinoar.

„Se vor cheltui o sută de mii de lei pentru achiziţia a 13 căsuţe de agrement pe ştrand, dar şi a trei foişoare de lemn. Deşi iniţial au fost propuşi circa două sute de mii de lei pentru gazonul artificial ce urma să fie instalat la patinoar, între timp lucrurile s-au complicat din cauza unei contestaţii care a apărut în urma licitaţiei”, a spus în această dimineaţă purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, Corina Drăghici.

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite