Băi ca la SPA pentru bebeluşii din Arad. Pediatria întră la reparat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste trei milioane de lei din bugetul Consiliului Judeţean vor fi cheltuiţi pentru reparaţii şi modernizări necesare în cel mai mare spital din oraş. Secţia de Pediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad este prima care va beneficia de banii alocaţi din subvenţiile de la bugetul judeţului.

Secţia Pediatrie nu a mai avut parte de reparaţii seminificative, de aproximativ 60 de ani. În saloane de 15 metri pătraţi, în care sunt puse câte cinci paturi, sunt trataţi copiii de până la un an. Supraaglomerarea secţiei de la Spitalul Judeţean Arad, băile cu instalaţii învechite au determinat managerii să ceară bani pentru investiţii. În următoarele luni, vor începe reparaţiile.

Proiectul de modernizare a Secţiei de Pediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cuprinde zugrăvirea secţiei, schimbarea mobilierului şi renovarea grupurilor sanitare. „Reabilitarea secţiei a fost începută anul trecut, urmând ca acum să se lucreze la termoizolare. Acesta este principalul obiectiv pentru începutul de an”, a spus Bogdan Totolici, managerul Spitalului Judeţean Arad.

O bună parte din banii alocaţi pentru spital vor merge acolo unde există deficit în dotări: lipsă de EKG-uri, aparatură de chirurgie sau chiar în domeniul ortopedic.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite