Arădeanca Sorina Munteanu este cea mai bună solistă de operă în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorina Munteanu este solistă a Operei Naţionale din Bucureşti
Sorina Munteanu este solistă a Operei Naţionale din Bucureşti

După ani întregi de muncă şi de sacrificii, Sorina Munteanu a ajuns să fie una dintre cele mai bune voci ale României. Soprana a câştigat titlul de cea mai bună solistă de operă a anului în cadrul Galei Premiilor pentru Artele Spectacolului Muzical.


Aradul a reuşit să dea una dintre cele mai bune voci ale României, iar de câţiva ani Sorina Munteanu este una dintre cele mai solicitate voci. Născută la o aruncătură de băţ de Arad, în comuna Ghioroc, solista a reuşit să ducă numele judeţului în care a crescut şi în care s-a format ca artistă, acolo unde prea puţini au reuşit.

„Mă simt onorată să reprezint valoarea artei lirice arădene în ţară şi în străinătate. Am luptat foarte mult în viaţă pentru a ajunge unde sunt acum, iar distincţia pe care am primit-o, de cea mai bună solistă a anului, mă onorează şi mă emoţionează în acelaşi timp“, a spus Sorina Munteanu .
Deşi este prim solistă a Operei Naţionale Bucureşti, soprana spune că Aradul va rămâne mereu oraşul care i-a oferit o şansă de afirmare. „Mă întorc acasă cât de des pot. În aceste zile am spectacole, dar imediat ce termin mă întorc acasă la mama şi la fratele meu”, a spus Sorina Munteanu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite